آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود FOR DUMMIES

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

Blog Article

گرسنگی شدید، لرزش بدن و ریزش عرق، دلشوره و تپش قلب، فقدان تمرکز و خواب آلودگی، مورمور شدن اطراف دهان، پوست مرطوب و رنگ پریده، سردرد، گود رفتگی دور چشم‌ها و سست شدن زانوها.

به‌علاوه، ترکیب زردچوبه و دانه کنجد ملانوسیت‌ها را افزایش‌می‌دهد، از گسترش و پیشرفت پیسی جلوگیری‌می‌کند. برای استفاده از دانه کنجد و زردچوبه به‌عنوان یکی از درمان‌های پیسی، فقط باید صبورباشید و درمان با دانه کنجد و زردچوبه را منظم حداقل یک ماه انجام‌دهید.

انواع مختلفی از فشارسنج موجود است که می‌توان برای سنجیدن سطح فشارخون از آن‌ها استفاده کرد. برخی از دستگاه‌های خانگی نیز برای این هدف به وجود آمده‌اند که سنجیدن فشار خون را راحت کرده‌اند.

تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

بروز علائم دیابت نوع ۲ ممکن است چند سال طول بکشد. برخی از افراد متوجه هیچ یک از علائم آن نمی‌شوند.. اگرچه کودکان و نوجوانان بیشتر و بیشتر به آن مبتلا می‌شوند اما دیابت نوع ۲ معمولاً در بزرگسالی شروع می‌شود.

زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.

گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گل‌ها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمت‌های مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز می‌کند. در واکنش‌های آلرژیک، گروهی از گلبول‌های سفید به نام ماستوسیت‌ها وارد عمل می‌شوند که دارای گرانول‌هایی حاوی هیستامین هستند. در واکنش‌های آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی مثل قرمز، خارش و سوزش می‌شوند.

دانشمندان به طور قطع نمی‌دانند چه چیزی باعث این بیماری‌ها می‌شود، اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:

یعنی بعد از آزمایش قند خون می توانید به کمک این جدول متوجه شوید که آیا دیابت دارید یا نه.

وقتی سطح فشار خونتان کاهش پیدا درمان بیماری خود ایمنی پوست کند، ضربان قلب افزایش می‌یابد و رگ‌های خونی در دیگر قسمت‌های بدن منقبض یا باریک می‌شوند تا به حفظ فشار خون کمک کنند.

به همین خاطر زمانی که صبح بخواهید به‌طورناگهانی تغییر وضعیت دهید و بایستید، حس می‌کنید فشار خونتان کاهش پیدا کرده است.

همچنین بخوانید:  تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

آن‌ها سلول‌های به خطر افتاده در بدن را از بین می‌برند و در پیام رسانی به سایر گلبول‌های سفید کمک می‌کنند.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page